Kategori

Newsletter

Minuman Smart Coco A+ Kurang Gula


RM21.00

 Stokis rasmi Smart Coco A+

Minuman bernutrisi Smart Coco A+ adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti seperti serbuk koko, vitamin, madu, malt & gingko biloba. Ia menggunakan krimer bukan tenusu.

 

Smart Coco A+ membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda, IQ & konsentrasi minda / memperbaiki sistem perjalanan darah / Mencantikkan kulit / Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan / Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan / Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak.

 

Serbuk Koko:

Buah koko telah dijumpai di Amazon, South Amerika beribu tahun yang lalu. Sejak itu, koko adalah makanan atau minuman berkhasiat yang telah banyak dinikmati dan disukai oleh semua peringkat umur. Koko mengandungi polyphenois & filavanois yang menjadi agen kuat kepada antioksida.

 

Antara potensi khasiat koko adalah:

1) Mengurangkan risiko penyakit sistem peredaran & penafasan.

2) Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL.

3) Mengurangkan risiko penyakit jantung.

4) Mengurangkan risiko penyakit darah tinggi.

5) Tidur malam yang nyenyak.


Kismis:

Kismis adalah makanan & manisan semulajadi. Ianya adalah sumber yang baik untuk fiber,
vitamin & mineral seperti Vitamin B, Kalsium, Potasium, dan zat besi. Kismis juga adalah antioksida yang baik untuk melambatkan proses penuaan. Kismis mempunyai kandungan fruktos yang tinggi dan tidak mengandungi bahan pengawet. Di kebanyakan negara, kismis juga dikatakan makanan yang baik untuk minda.


Madu:

Madu adalah sebagai pemanis dan bahan ubatan semulajadi yang telah digunakan berkurun lamanya dan ada disebut dalam Al-Quran. Sejarah ada menyatakan yang madu banyak digunakan sebagai penawar di zaman silam Mesir. Antara khasiat madu adalah:

1) Sebagai antioksida & baik untuk kecantikan kulit.

2) Menenangkan, anti fungi & berkhasiat.

3) Membaik pulih tisu badan & menjaga tahap kalsium dalam badan.

4) Anti-bakteria baik untuk masalah dalaman dan luaran.

5) Meningkatkan daya ketahanan badan.


Gingko Biloba:

Gingko adalah spesis pokok tertua didunia. Di Eropah & Amerika Syarikat, makanan tambahan dari gingko adalah bahan herba yang tinggi jualannya termasuk di France & German. Gingko secara
tradisional digunakan untuk mempertingkatkan daya ingatan, konsentrasi minda dan memperbaiki sistem peredaran darah didalam badan. Gingko juga mengandungi 2 jenis antioksida iaitu flavanoids & terpenoids yang dapat mengurangkan atau menghalang radikal bebas dalam badan yang dipercayai menjadi penyebab penyakit seperti sakit jantung, kanser dan penyakit alzheimer's dan lain lain penyakit pelupa dan hilang ingatan.

Cara pengambilannnya ialah dengan hanya satu sachet pada waktu pagi dan satu lagi pada sebelah petang untuk dua minggu pertama dan selepas itu barulah diambil satu sachet setiap pagi. Pengambilan dua sachet selama dua minggu pertama ialah untuk membugarkan (overhaul refresh)
minda kanak-kanak itu.

Setelah diambil untuk beberapa hari, akan mula nampak perbezaannya. Perbezaan lebih ketara akan dilihat apabila pengambilan berterusan. Namun begitu, kesannya berbeza-berbeza bagi setiap
pengguna kerana ini adalah makanan tambahan dan bukan ubat. Namun, SmartCoco bertindak untuk jangka panjang.

 

Smart Coco A+ Kurang Manis

 

Smart Coco A+ Kurang Manis

 

Download brosur yang lebih jelas (resolusi tinggi):
Brosur Smart Coco A+ & Jus al-Khaira
Kebaikan Produk dan Testimoni 

 

.

Customers who bought this product also bought...

9 produk lain dalam kategori yang sama:

Troli  

Belum ada produk yang dibeli.

Kos Penghantaran RM0.00
Jumlah RM0.00

Selesai